Ingeborg zoekt een Huurwoning / Appartement in Alkmaar

Ingeborg zoekt: Een Huurwoning / Appartement in Alkmaar

  • Huurwoning / Appartement
  • Min. 55 m2
  • Vrouw
  • 15 Per direct

Ik zal me even voorstellen: ben 58 jaar, verpleegkundige en moeder van 2 dochters van 28 en 25. Ik woon alleen sinds een aantal jaren.
Ik houd van mijn medemens, de natuur, muziek/ zingen, fotograferen, wandelen en een gezonde leefstijl.
Na 3 verschillende (vakantie)woningen woon ik nu sinds bijna 2 jaar in Bergen. Prachtig.

Ik heb 23 jaar in een ziekenhuis gewerkt als verpleegkundige op de afdeling verloskunde en gynaecologie en daarna heb nog 10 jaar in de kraamzorg gewerkt bij mensen thuis.
Van sept. 2020 tot juli 2022 heb ik bij de GGD gewekt (Bron- en Contactonderzoek) en helaas moest iedereen vertrekken na 3 tijdelijke contracten.
Er is veel gebeurd de laatste jaren op persoonlijk vlak en ik ben steeds maar door gegaan. Daarom heb ik even pas op de plaats gemaakt na 1 juli jl. en ben niet meteen weer aan het werk gegaan.
Nu volop bezig met netwerken en solliciteren. Heb binnenkort een derde gesprek bij ParaDIGMA als Praktijkondersteuner bedrijfsarts of Arboverpleegkundige.
Werken komt wel goed als je verpleegkundige bent.
Eén keer per 2 `a 3 weken heb ik een hond voor een paar dagen; Bo is een oude rustige labradoodle, slaapt veel en verhaart, ruikt en blaft niet.

Ik ontvang een WW uitkering en partneralimentatie, totaal €3582 p.m. Ik heb een eigen vermogen van ruim €200.000. Verder heb ik een familielid die garant wil staan en kan ik een huurdersverklaring overleggen.

Hoop dat ik zo een beetje een indruk van mezelf geef.

Met vriendelijke groet,
Ingeborg Kuijers

Algemene informatie: Ingeborg
  Vrouw, 60 jaar