Berekent HuurwoningenAlkmaar makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding Rental PropertyAlkmaar is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Rental Propertyaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. Rental PropertyAlkmaar bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Rental Propertyaanbieders in Alkmaar vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Rental Property in Alkmaar. Een Rental Propertyaanbieder kan gratis een Rental Property plaatsen in Alkmaar. Huurders kunnen ook gratis een Rental Propertyoproep plaatsen in Alkmaar, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Rental Property in Alkmaar, huurders kunnen ook reageren op Rental Properties in Alkmaar. Op www.huurwoningenalkmaar.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op Rental PropertyAlkmaar of te reageren op een advertentie van een Rental Property in Alkmaar.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Rental Property kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Alkmaar, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Alkmaar kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Rental Propertyaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

Rental PropertyAlkmaar raadt je aan om vooraf te vragen aan de Rental Propertyaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Rental Property afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

All FAQs